Home > Lid worden?
 
 
 
 
 
 
 

Lid worden?

“Aquarium Vrienden Club Vivaria” is opgericht op 18 mei 1993 te Beverwijk en is aangesloten bij de Nederlandse Bond “Aqua Terra” kortweg de N.B.A.T. genoemd.

De doelstelling van de vereniging is het bevorderen van de vivariumhobby zoals het houden van aquaria in alle bekende categorien, paludaria en terraria . Hoog in ons vaandel staat om de levende have in een zo optimale leefomstandigheid te houden.

Tevens worden het kweken van dieren en planten ten zeerste aangemoedigd zodat er niet of nauwelijks een aanslag op de Natuur gedaan hoeft te worden.

De activiteiten van de vereniging bestaan uit het organiseren van lezingen door bekende gastsprekers, de maandelijkse uitgave van een clubblad.

Het organiseren van excursie’s, van aquariumkunde-cursussen, van tentoonstellingen , en van een jaarlijkse Huiskeuring met daar aan gekoppeld een feestelijke uitslag avond.

Op Donderdagavond en Zaterdagmiddag kunnen de leden terecht in ons gezellige clubhuis op de zolder van de kinderboerderij “Animal Farm” om onder het genot van een kopje koffie of een ander drankje te praten over onze gemeenschappelijke hobby of advies in te winnen, het testen van uw aquariumwater en het eventueel aanschaffen van vissen, planten, droogvoer, diepvriesvoer, medicijnen enz.

A.V.C. Vivaria werkt nauw samen met het bestuur van Animal Farm door in het voorjaar de Nationale Kinderboerderijendag te organiseren met o.a. een rommelmarkt en Open Huis in het voor en najaar. In het najaar wordt gezamenlijk de Nationale Dierendag georganiseerd.

Als lid van Vivaria krijgt u een keer per twee maanden het clubblad en het Bondsblad (in kleur) Hierin worden oa. vissen en planten , nieuwe technische hulpmiddelen, en de landelijke activiteiten besproken.